ana sayfa > Genel > Yeni Moda Kot Pantolon (Bikini Jean)

Yeni Moda Kot Pantolon (Bikini Jean)

Cuma, 25 Nis 2008 Ertan yorum ekle yorumlara git

bikini jean, jean, kot pantolon, kot, moda, brezilya, sandra tanimuraYeni Moda Kot Pantolon (Bikini Jean): Bu zamana kadar boru paça, geniş paça, dar paça gibi türlü türlü (kimi kesim “jeans” diyorlar!) kot pantolonları tasarlanmış ve bizler tarafından denenmiştir. Artık ortaya çıkarılabilecek bir model kaldı mı diye düşünürken bir haber bana bu konuda yanılgıya düştüğümü hatırlattı.

bikini jean, jean, kot pantolon, kot, moda, brezilya, sandra tanimura

Son zamanların düşük bel furyasının alıp başını gitmesi bir yana dursun, bu düşük belli pantolonları giyen kadınların pantolonun aşağıya kaymasından şikâyetçi olmaları, Brezilyalı modacı Sandra Tanimura’yı farklı bir model tasarlamaya şevketmiş. Yeni modelin adı Bikini Jean.

Bu modelde iç çamaşırıyla pantolonun kokteyl olarak hazırlanmasının kadınların şikâyetlerini gidereceği düşüncesi hâkimmiş. Ancak oluşan yeni görüntü bence öncesine nazaran daha bir cesaret gerektiren, daha bir dikkat çeken cinsten. Bakalım güzel ülkemin insanları böyle bir modayı ne derece yakınlıkta takip edecek… Şahsi kanaatim, bizim ülkemizde böyle bir elbise sadece dikkat çekmez; aynı zamanda hiddeti de beraberinde çeker.

Denemek isteyenler için satış fiyatı yaklaşık olarak 120 YTL’ ye tekabül ediyormuş. Brezilya’daki genç kızlar bu pantolonlar için sıraya girmişler. İnsana “Hey Allah’ım” dedirttiriyor değil mi?

Bu yazı toplamda 12400, bugün ise 21 kez görüntülenmiş

Benzer Konular:

  1. Çarşamba, 29 Tem 2009 zamanında 14:04 | #1

    çok hoş ve seksi bi pantalon mutlaka bir tane almalıyım bundn :) )))))))

  2. yeşim
    Salı, 18 Ağu 2009 zamanında 14:36 | #2

    bu pantolanlardan bende ıstıyorum nerde bulabılırım.:)

  3. buse
    Pazar, 20 Eyl 2009 zamanında 10:28 | #3

    bundan bnde almıstım yalnız bu pantolon bnce pahalı 120 tl bhn 60 tl aldım hemde ……. marka kazıklanmaın arklar

  4. deniz
    Cumartesi, 14 Kas 2009 zamanında 22:04 | #4

    bencede kızlara çok yakışıyor :) )

  5. ali
    Cuma, 20 Kas 2009 zamanında 16:53 | #5

    çok sexy…

  6. sessiz kadın
    Pazar, 25 Nis 2010 zamanında 21:03 | #6

    ayyy.bana çok yakışır bunlar

  1. şimdilik geri bağlantı yok